Ups Server

Waarom Moeten Mensen FitNesse?

De Up Server (VS) is een onderdeel van de FitNesse lijn van producten. De UP Server zal ofwel draaien op een Windows-besturingssysteem of een Macintosh-computer. Het product is ontworpen voor bedrijven die wilden hun server- en netwerkinfrastructuur beheren vanaf één centrale locatie.

FitNesse werd in 1996 opgericht door Suman Chaudhuri, Deepak en Pate en Don Banner. Hun doel was om orde te scheppen complexe werk eisen. De oprichters ontwierp een oplossing die kan worden gebruikt om complexe middelen netwerk te beheren zonder te vertragen een netwerk of afbreuk te doen aan de veiligheid.

FitNesse is ook bekend als de "meeting platform". Haar missie is om uw zakelijke bijeenkomsten te nemen naar het volgende niveau. Het machtigt u gemakkelijk mensen en dingen toe te voegen aan uw vergadering agenda. Deze software is ontworpen met gebruiksgemak en maatwerk in het achterhoofd.

Het dashboard FitNesse is ontworpen door waardoor de gebruiker verschillende details te organiseren, het dashboard zelf is gebouwd, zodat de gebruiker in staat om informatie te beheren met gemak. De gebruikers kunnen maken en bewerken van informatie en gemakkelijk visualiseren van de gegevens in real time. Al deze eigenschappen maken het de beste oplossing voor KMO's die wensen om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Met de FitNesse oplossingen, hoeft de gebruiker geen toegang tot verschillende apparaten in het netwerk en PC. Hij kan de software gebruiken om al zijn netwerk hulpbronnen te controleren.

De FitNesse server oplossing kan worden gehost op vele soorten servers en opslagapparatuur.

Ook interessant

Industriele processen

De Wereld van Industriële ProcessenIndustriële processen zijn essentieel geworden in onze moderne wereld. We vertrouwen op deze processen voor het pr ...

Lees verder

Ups Noodstroomvoeding

Als extra voordelen hebben industriële bedrijven de mogelijkheid om hun stroomverbruik te optimaliseren door gebruik te maken van een intelligent batt ...

Lees verder

Ups Server

Waarom Moeten Mensen FitNesse?De Up Server (VS) is een onderdeel van de FitNesse lijn van producten. De UP Server zal ofwel draaien op een Windows-be ...

Lees verder